Изработване на картонени кутии

Картонената кутия е това, което виждаме на пръв поглед от всеки един продукт. Широко разпространено е мнението, че опаковката продава! По тази причина е много важно картонената кутия да е добре оформена да изглежда добре за да хваща окото, от една страна, от друга да върши основната си работа опаковайки и предпазвайки продукта в нея.
Картонените кутии могат да се използват за хранителни продукти, бутилки, сладки, бонбони, за подаръци и още много други от тук идва и голямото разнообразие от размери и форми.
Опита на Европринт България е многогдишен, нашите специалисти са отлично подготвени и с дългогодишен опит в проектирането на опаковки, разполагаме със специализиран софтуер за проектиране на кутии. 
клиентите ни от различни браншове се съветват с нас. За всяка картонена кутия изработваме прототип за да се види как изглежда и дали е правилно избран картона, размерите,  формата на кутията. Ако е нужно се правят корекции, чак след като е постигнат желания резултат се пристъпва към серииното производство.
Свържете се с нас с помощта на контактната форма по долу и ние ще Ви изпратим оферта в най-кратък срок.


 


Качествен печат
Лично отношение
Професионално обслужване
Доставка на място

Изпратете запитване за продукта

Моля следвайте стъпките и попълнете формата по-долу.