Изработка на тефтери със спирала

Тефтерите със спирала са сред най-предпочитаните корпоративни подаръци. Удобни за ползване и лесни за брандиране, те могат да напомнят на клиентите ви за вас през цялата година. В Европринт можем да произведем тефтери с открита или скрита спирала, с картонени или меки корици, в различни цветове и с разнообразни вложки. Кориците на тефтера със спирала могат да бъдат брандирани с цветове и елементи, отговарящ на корпоративната идентичност. Могат да бъдат и едноцветни, като изборът на цветове е почти неограничен.
В самия тефтер можем да поставим рекламни вложки с важна за вашия бизнес информация, нови продукти, запомнящи се дати и т.н. Готови сме да обсъдим разнообразието от използвани материали и техники при изработката на тефтери със спирала с всеки наш клиент, за да отговорим на изискванията и целите му.  По отношение на размерите имаме голяма свобода - А4, А5, А6 или размер, които да прави впечатление на клиентите Ви.
Доставките на тефтери със спирала от Европринт са безплатни в рамките на град София. Използвайте контактната форма по-долу, за да поискате оферта. 


Качествен печат
Лично отношение
Професионално обслужване
Доставка на място

Изпратете запитване за продукта

Моля следвайте стъпките и попълнете формата по-долу.