Изработка на Коледен /Адвент/ Каледар

Адвент календарите са една много стара и хубава Коледна традиция. Това са календари с дати от 1 до 25 и отброяват дните до най-хубавия празник през годината - Коледа. Зад всяка дата обаче се крие малка изненада - шоколадче, дребен подарък или друга изненада. Така очакването на Коледа се превръща в истински празник още от първия ден на декември. Адвент календарите са интересен и нетрадиционен корпоративен подарък или начин да впечатлите клиентите си със своите топ продукти. Можете да поръчате адвент календари в Европринт България, произведени от твърд картон по вашили наш графичен  дизайн и в желаните от вас цветове. Ще изработим прототип на адвент календара и след вашето одобрение ще пристъпим към серийна изработка.
Готови сме да обсъдим разнообразието от използвани материали и техники при изработката на адвент календари с всеки наш клиент, за да отговорим на изискванията и целите му.
Доставките на адвент календари и всички останали печатни материали от Европринт България са безплатни в рамките на град София.
Използвайте контактната форма по-долу, за да поискате оферта. 


Качествен печат
Лично отношение
Професионално обслужване
Доставка на място

Изпратете запитване за продукта

Моля следвайте стъпките и попълнете формата по-долу.