Дигитален печат – какво трябва да знаем за него?

Kакви са типичните харакетристики и предимства на дигиталния печат (или т.нар. цифров печат)?

Особеността, която го отличава от другите видове печат, е непосредственото пренасяне на изображението от цифров носител към хартия чрез тонер (фин прах или течност) от лазерни принтери.
Основно предимство на дигиталния печат е възможността за по-малък брой разпечатки според Вашата необходимост – отпечатването варира от 1бр. до 300бр. за всички изделия от хартия – календари, флаери, брошури и др., както и все по-често употребяваните персонализирани продукти (карти, баджове, грамоти, сертификати, покани и др.).  Изпълнението на поръчките става бързо и се предоставя възможност за персонализация – печат на променлива информация и всяко копие от тиража може да бъде уникално. Готовото изделие се получава непосредствено след задаването на предпечатния файл. Дори няма необходимост от предварителна подготовка на печатната машина – няма монтаж на плаки, няма настройки за пасер на цветовете – процесът е изцяло дигитален – от създаването до отпечатването!

Възползвайте се от нашия професионализъм вече 20 години и се доверете на нашата работа с качествени продукти на достъпни цени!

Всички новини »