Новини

Какво казват клиентите за нас

От откриването на първия ни магазин работим активно с фирма “Европринт България” ООД. За това време имахме възможност да се убедим в техния висок професионализъм, отличното качество на продуктите и услугите, които те предлагат на изгодни цени....

Рекламни материали за панаири и изложения

Предстои ви участие в панаир? Подготвяте се за изложение? Ние сме насреща с креативни решения за пълната гама продукти за Вашата презентация! От атрактивен щанд до визитна картичка! Всичко можете да поръчате при нас, в #Европринт България! Очакваме ви на office@europrint-bg.com :)

Фирмени календари за 2018 г.
Всички видове календари на едно място!

Поръчайте навреме Вашите фирмени календари за 2018 г.! Възползвайте се от нашия дългогодишен опит и продукти с отлично качество за коледната Ви кампания! Разгледайте пълната гама работни, многолистни, настолни #календари и пирамидки и харесайте Вашия модел! Обадете ни се за оферта още сега!

20 години Европринт България!

През тази година празнуваме 20 годишен юбилей! Благодарим на нашите клиенти и партньори за успешното партньорство!

Фирмени календари за 2016!
Всички видове календари на едно място!

Поръчайте навреме Вашите фирмени календари за 2017 г.! Възползвайте се от нашия дългогодишен опит и продукти с отлично качество за коледната Ви кампания! Разгледайте пълната гама работни, многолистни, настолни #календари и пирамидки и харесайте Вашия модел! Обадете ни се за оферта още сега!

Предстои Ви изложение? А защо не по-изгодно?
Възползвайте се от нашата промоция сега!

Предстои Ви изложение? А защо не по-изгодно? За всички фирми, участващи в изложения сме подготвили специални пакетни предложения с атрактивни подаръци! Поръчайте вашите рекламни материали - флаери, дипляни, каталози и всичко необходимо за вашата успешна презентация и ще получите подарък - 500 бр. фирмени визитки и 5 бр постери!* Обадете ни се сега и ще получите качествени продукти, срочни доставки и полезни подаръци, които ще работят за успеха на вашата фирма! * Акцията важи до 15.11.2016 г. * Подаръците включват фирмени визитни картички, едностранни на 300 гр. хромова хартия и плакати с размер до 50/70 см на постерна хартия. * Акцията важи при поръчка на печатни артикули над 500 бр. за флери и над 200 бр за каталози. Не се колебайте, обадете се и се възползвайте от нашите изгодни предложения и компетентени съвети! Европринт България - "Лечебна билка за всеки бизнес!"

Първата лечебна билка за тази година е:

Риган: Разпространение: Европа, Азия и Северна Америка. Съдържа : етерично масло, витамини А, С и К, танини, минерални соли. Източник на желязо, калций и магнезий. Употребява се при лекуване на кашлица, белодробни заболявания, високо кръвно налягане. Като подправка и за лечебни цели се използва този вид, който цъфти с розововиолетови цветчета. В България риганът е познат още като горски чай и чубрица.

Бутиков календар от Вашата ваканция
Поръчайте своя уникален бутиков календар със снимки от Вашата ваканция!

Изпратете Вашите 6 снимки на office@europrint-bg.com и ние ще изработим уникалния Ви календар от незабравимата Ви ваканция. Размер А4 - 8,98 лв. за 1 брой; Размер А3 - 13,98 лв. за 1 брой; Можете да изберете един от четирите варианта на страниците. При по-големи количества - отстъпки от горепосочените цени Срок на изработка 24 часа

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ 20% OFF
- 20% при поръчка на визитки за всеки харесал нашата facebook страница!

ЕВРОПРИНТ БЪЛГАРИЯ обявява 20% намаление при поръчка на визитки, за всеки харесал страницата ни във Facebook! Велигденската промоция е валидна до 9.04.2015г. За информация и запитвания изпратете e-mail на office@europrint-bg.com или  02/ 962 50 41

Промоция на работен календар!
за Вас или Вашия бизнес

Ако имате малка фирма, приятелска компания, спортен или фен клуб, тази оферта е за Вас! EUROPRINT BULGARIA обявява промоция на работен календат тип "baby" до 17.10.2014г. Цената е 1.20лв/бр. с ДДС с ваш дизайн и пълноцветен печат на рекламните полета. 

Качествени рекламни материали за Вашето участие в изложения и панаири

Печатница Европринт има отличен опит в подготовката на фирми за изложения и панаири. Можем да ви предложим цялостна  концепция за вашето представяне, дизайн и изработка на всички необходими рекламни материали с отлично качество, бързо и в срок. Не чакайте последния момент. Обадете ни се още днес! Сигурни сме, че можем да Ви бъдем много полезни!