Новини

Какво казват клиентите за нас

Професионалното и акуратно отношение, с което се отличават служителите на “Европринт България” ООД, готовността им да бъдат в полза на клиента е още една гаранция за ефективно и точно изпълнение на поетите договорни задължения. ЛУКОЙЛ Б...

Фирмени календари за 2016!
Всички видове календари на едно място!

Поръчайте навреме Вашите фирмени календари за 2017 г.! Възползвайте се от нашия дългогодишен опит и продукти с отлично качество за коледната Ви кампания! Разгледайте пълната гама работни, многолистни, настолни #календари и пирамидки и харесайте Вашия модел! Обадете ни се за оферта още сега!

Предстои Ви изложение? А защо не по-изгодно?
Възползвайте се от нашата промоция сега!

Предстои Ви изложение? А защо не по-изгодно? За всички фирми, участващи в изложения сме подготвили специални пакетни предложения с атрактивни подаръци! Поръчайте вашите рекламни материали - флаери, дипляни, каталози и всичко необходимо за вашата успешна презентация и ще получите подарък - 500 бр. фирмени визитки и 5 бр постери!* Обадете ни се сега и ще получите качествени продукти, срочни доставки и полезни подаръци, които ще работят за успеха на вашата фирма! * Акцията важи до 15.11.2016 г. * Подаръците включват фирмени визитни картички, едностранни на 300 гр. хромова хартия и плакати с размер до 50/70 см на постерна хартия. * Акцията важи при поръчка на печатни артикули над 500 бр. за флери и над 200 бр за каталози. Не се колебайте, обадете се и се възползвайте от нашите изгодни предложения и компетентени съвети! Европринт България - "Лечебна билка за всеки бизнес!"

Първата лечебна билка за тази година е:

Риган: Разпространение: Европа, Азия и Северна Америка. Съдържа : етерично масло, витамини А, С и К, танини, минерални соли. Източник на желязо, калций и магнезий. Употребява се при лекуване на кашлица, белодробни заболявания, високо кръвно налягане. Като подправка и за лечебни цели се използва този вид, който цъфти с розововиолетови цветчета. В България риганът е познат още като горски чай и чубрица.

Бутиков календар от Вашата ваканция
Поръчайте своя уникален бутиков календар със снимки от Вашата ваканция!

Изпратете Вашите 6 снимки на office@europrint-bg.com и ние ще изработим уникалния Ви календар от незабравимата Ви ваканция. Размер А4 - 8,98 лв. за 1 брой; Размер А3 - 13,98 лв. за 1 брой; Можете да изберете един от четирите варианта на страниците. При по-големи количества - отстъпки от горепосочените цени Срок на изработка 24 часа

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОМОЦИЯ 20% OFF
- 20% при поръчка на визитки за всеки харесал нашата facebook страница!

ЕВРОПРИНТ БЪЛГАРИЯ обявява 20% намаление при поръчка на визитки, за всеки харесал страницата ни във Facebook! Велигденската промоция е валидна до 9.04.2015г. За информация и запитвания изпратете e-mail на office@europrint-bg.com или  02/ 962 50 41

Промоция на работен календар!
за Вас или Вашия бизнес

Ако имате малка фирма, приятелска компания, спортен или фен клуб, тази оферта е за Вас! EUROPRINT BULGARIA обявява промоция на работен календат тип "baby" до 17.10.2014г. Цената е 1.20лв/бр. с ДДС с ваш дизайн и пълноцветен печат на рекламните полета. 

Качествени рекламни материали за Вашето участие в изложения и панаири

Печатница Европринт има отличен опит в подготовката на фирми за изложения и панаири. Можем да ви предложим цялостна  концепция за вашето представяне, дизайн и изработка на всички необходими рекламни материали с отлично качество, бързо и в срок. Не чакайте последния момент. Обадете ни се още днес! Сигурни сме, че можем да Ви бъдем много полезни!