F.A.Q.

Какво казват клиентите за нас

От откриването на първия ни магазин работим активно с фирма “Европринт България” ООД. За това време имахме възможност да се убедим в техния висок професионализъм, отличното качество на продуктите и услугите, които те предлагат на изгодни цени....

Какво е UV Лак?


Лакирането на печатните издания се използва с цел подчертаване на дадени елементи, удължаване на живота на продукта, както и повишаване на луксозността му. UV лака може да е мат или гланц.

Mатовото лакиране придава на печатния лист гладък и изтънчен вид. Този тип лакиране "омекотява" отпечатаното изображение. Дребен текст в брошура или книжка е по-лесно да бъде прочетен на повърхност покрита с с този тип лакиране, защото матът поема светлината и намалява отблясъците.

От друга страна матовото лаково покритие защитава отлично печатния продукт от външни атмосферни въздействия и нараняване.

Гланц лакът създава фантастичен блясък на печатен продукт, създавайки превъзходен лъскав слой, устойчив на триене и нараняване.

Тази технология често се използва за подобряване на външния вид на печатните материали, като основното и предимство е гланцовото покритие, в което се отразява външната светлина и прави цветовете по-богати и ярки.

Идеален за корици на списания, поздравителни картички, брошури и всякакви рекламни материали, които трябва да пленят окото с блестящия си вид.

Възможно е и частично лакиране, което се използва за подчертаване на дадени елементи на печатната страница.